Step by Step – Unghii false tip french

Step by Step – Unghii false french construite din gel – metoda clasica

Pasii de urmat:

1. Dezinfectez mainile clientei si ale mele cu un produs farmaceutic, achizitionat dintr-un depozit tehnico – medical.

2. Curat unghiile naturale ale clientei cu acetona, in cazul in care are lac sau oja.

3. Scurtez unghiile prin taierea si/sau pilirea lor. Cu cat unghiile sunt mai scurte, cu atat va fi mai facila asezarea sablonului. Atentie: in acest caz nu se rotunjesc colturile unghiilor naturale.

4. Imping cuticulele, daca este cazul tai pielitele care eventual m-ar deranja la constructia unghiilor false. Daca este necesar se taie pielita cu minim 48 de ore inainte de sedinta!

5. Curat suprafata unghiilor naturale cu un instrument de manichiura.

6. Pilesc superficial suprafata unghiilor naturale cu o pila de duritate medie (180)

7. Cu o perie putin mai dura deprafuiesc cu atentie unghiile.

8. Aplic Primer-ul, care este degresant, deshidratant si dezinfectant. Dupa aplicarea acestei solutii am grija din nou sa nu se atinga nimic de suprafata unghiilor.

9. Dupa uscarea primer-ului aplic gelul de baza, care este un gel de baza. Aplic intr-un strat foarte subtire pe toate unghiile. Se tin mainile in lampa pentru aproximativ 2 -3 minute.

10. Aplic sablonul cu atentie sa nu se formeze spatii intre unghia naturala si sablon. Atentie totodata si la colturile unghiilor sa intre sablonul perfect sub unghie.

11. Aplic gelul de constructie Gel Sculptor Dorothy Nails, formez extensiile unghiilor naturale. Gelul se aplica intr-un strat subtire pe suprafata unghiilor naturale, la colturi si la margini, se pune accent ca intre unghie si sablon sa nu existe denivelari. Lucrez  la cate o unghie, in acest timp mana clientei la care nu lucrez ramane asezata in lampa.

12. Aplic gel alb intr-un strat subtire. Cu cat linia smile este mai curbata cu atat french-ul va arata mai frumos. Se ia in considerare si forma unghiilor naturale ale clientei. Lucrez  la cate o unghie, in acest timp mana clientei la care nu lucrez ramane asezata in lampa.

13. Daca este cazul, aplic un al doilea strat subtire de gel french. Lucrez  la cate o unghie, in acest timp mana clientei la care nu lucrez ramane asezata in lampa.

14. Aplic gel alb – rozaliu laptos French Pink Dorothy Nails, pe patul unghiei, astfel unghia nu va avea denivelari din cauza gelului alb. Lucrez  la cate o unghie, in acest timp mana clientei la care nu lucrez ramane asezata in lampa.

15. Aplic ultimul strat de gel autonivelant Clear 3 in 1 Dorothy Nails, cu care formez curba C a unghiilor. Lucrez  la cate o unghie, in acest timp mana clientei la care nu lucrez ramane asezata in lampa.

16. Mainile clientei raman in lampa pentru inca vreo 5 minute.

17. Fixez gelul, adica indepartez surplusul de gel cu Cleaner Dorothy Nails. (Dupa fixare suprafata unghiilor nu va mai fi lipicioasa.)

18. Cu o pila dreapta pilesc marginile unghiilor, le dau forma ceruta de clienta.

19. Pilesc putin suprafata unghiilor construite din gel cu buffer, astfel denivelarile se observa mai usor. Cu o pila corectez aceste denivelari.

21. Pilesc gelul la marginile unghiilor sa nu existe denivelari nici la nivelul intalnirii gelului cu unghia naturala.

22. Deprafuiesc unghiile.

23. Aplic gel pentru luciu Gel Ultra Finish Dorothy Nails.

24. Clienta se spala pe maini.

25. Aplic ulei de cuticule cu vitamine.

Produsele le gasesti aici: magazin online cu produse Dorothy Nails.

Comments are closed.