Extreme White Dorothy Nails

Extreme White UV GelGelul High White French Dorothy Nails este un gel alb intens, de vascozitate medie, se usuca in 2 minute in lampa UV de 36W. Poate fi utilizat atat la extensii, cat si la tipsuri.

Poate fi utilizat in combinatie cu gel French Pink sau Gel Camouflage, in functie de manichiura pe care doriti sa o realizati.

Gramaje disponibile: 5ml, 15ml.

Pentru preturi vizitati webshopul Dorothy Nails.

8 comentarii

 1. Ana 20 decembrie, 2017 00:43  Răspunde

  Bun? ,este normal dup? 2 zile sa te doar? unghiile ?miam pus ieri unghii cu gel ?i m? dor foarte tare..Este normal ?

 2. Georgiana 10 noiembrie, 2016 22:30  Răspunde

  Buna,am folosit gelul ice 3 in 1 iar dupa o zi,doua mi se dezlipeste de pe unghie f usor incepand de la margini…Am urmat toti pasii,nu am folosit gel de baza,am folosit un primer din alta gama….ce poate fi gresit?Multumesc

 3. Anisoara 27 mai, 2016 17:22  Răspunde

  Buna! Sunt incepatoare,nu am deosebite probleme in construirea unghiilor cu gel,in schimb ma confrunt cu o problema in aplicarea gelului colorat pe unghie.Indiferent de gelul colorat folosit ,imi ies, sa zic asa,brazde pe suprafata unghiei.Am folosit geluri de la mai multe firme,pensula cu par natural,insa problema persista.Stratul a fost desul de subtire.Va multumesc!

 4. cami 10 februarie, 2016 11:20  Răspunde

  Buna ziua as avea si eu o intrebare am o clienta care dupa ce ii creste gelu aplica lac de unghi peste ,cind vine la mine ii dau lacul jos cu accetona ….apoi gelu,si apoi inep fazele pt aplicarea bazei…este o clienta noua ,as vrea sa stiu de ce dupa 2 sau 3 zile ii se crapa gelu si ii cade !astept raspus ,va multumesc.

 5. AndreeA 29 ianuarie, 2015 20:43  Răspunde

  Ce se intampla daca nu folosesct dezinfectant si dupa aplic gelul?

  • Dora 9 februarie, 2015 21:35  Răspunde

   Mainile trebuiesc dezinfectate, apoi se pilesc unghiile, apoi se aplica obligatoriu primer. Altfel creste riscul sa apara ciuperci. Primerul este deshidratant, dezinfectant si antifungus.

 6. valentina 23 noiembrie, 2013 23:08  Răspunde

  salut Dora!!!!!! am o problema…cind acoper unghia naturala cu gel….dupa 3 -4 zile incepe sa se umfle gelul si se exfoliaza…se umfla si pe la cuticule si prin parti!!! si inca o intrebare: cind faci intretinere la unghiile acoperite cu gel….pilesti aproape pina la unghia naturala…sau pina la primu strat de cover….oricum stiu ca se indeparteaza tot ce e umflat…nici nu stiu unde e problema!!!sa fie de vina caverul?

  • Dora 16 decembrie, 2013 18:34  Răspunde

   Valentina, ce folosesti inainte de gel? Ce aplici pe unghii?
   La intretinere trebuie obligatoriu pilit tot coverul. De regla ajung la unghia naturala, ori sunt foarte foarte aproape de ea.
   Inainte de cover foloseste un gel transparent. Nu toate coverurile au prorietate de gel de constructie cu aderente la unghia naturala. Dar daca folosesti gel transparent sub el sigur va fi ok.

Lasă un răspuns