Step by Step – Unghii false french – prelungirea patului unghiei

Step by Step – Unghii false french construite din gel – metoda cu prelungirea patului unghiei

Aceasta metoda este indicata in cazul in care clienta prezinta imperfectiuni pe suprafata unghiilor naturale (de ex. lipsa de vitamine, lovituri), daca are patul unghiei prea mic, daca a avut obiceiul de a-si roade unghiile sau doar ar dori sa nu i se vada prea devreme cresterea unghiei. Recomand tuturor clientelor!

Pasii de urmat:

1. Dezinfectez mainile clientei si ale mele cu un produs farmaceutic, de preferat dezinfectant chirurgical.

2. Indepartam oja sau lacul de pe unghii, daca este cazul.

3. Scurtez unghiile prin taierea si/sau pilirea lor. Cu cat unghiile sunt mai scurte, cu atat va fi mai facila asezarea sablonului. Atentie: in acest caz nu rotunjesc colturile unghiilor naturale.

4. Imping cuticulele, daca este cazul tai pielitele care eventual m-ar deranja la constructia unghiilor false.

5. Curat suprafata unghiilor naturale cu un instrument de manichiura.

6. Pilesc superficial suprafata unghiilor naturale cu un buffer de duritate medie si cu o pila de duritate medie (180)

7. Cu o perie putin mai dura deprafuiesc cu atentie unghiile.

8. Aplic Primer-ul, care este degresant, deshidratant si dezinfectant. Dupa aplicarea acestei solutii am grija din nou sa nu se atinga nimic de suprafata unghiilor. De preferat cel fara acid, cum este Perfect Primer Dorothy Nails.

9. Dupa uscarea primer-ului (unghiile devin mai albe, nu prezinta urme ude) aplic gelul de baza Dorothy Nails (sau Bonder Gel Dorothy Nails). Aplic intr-un strat foarte subtire pe toate unghiile. Se tin mainile in lampa pentru aproximativ 2 -3 minute.

10. Aplic sablonul cu atentie sa nu se formeze spatii intre unghia naturala si sablon. Atentie totodata si la colturile unghiilor sa intre sablonul perfect sub unghie.

11. Aplic gelul de constructie Sculptor Gel Dorothy Nails, formez extensiile unghiilor naturale. Gelul se aplica intr-un strat subtire pe suprafata unghiilor naturale, la colturi si la margini, se pune accent ca intre unghie si sablon sa nu existe denivelari. Lucrez  la cate o unghie, in acest timp mana clientei la care nu lucrez ramane asezata in lampa.

12. Aplic gel pentru prelungirea patului unghiei (care totodata acopera si imperfectiunile existente pe unghia naturala), numit Gel Camouflage Dorothy Nails. Il aplic numai pana la linia smile.

13. Aplic gel alb intr-un strat subtire incepand de la locul unde a fost aplicat gelul pentru prelungirea patului unghiei. Lucrez  la cate o unghie, in acest timp mana clientei la care nu lucrez ramane asezata in lampa.

14. Daca este cazul, aplic un al doilea strat subtire de gel french. Lucrez  la cate o unghie, in acest timp mana clientei la care nu lucrez ramane asezata in lampa.

15. Aplic ultimul strat de Gel Clear 3 in 1 Dorothy Nails, un gel autonivelant, cu care formez curba C a unghiilor. Lucrez  la cate o unghie, in acest timp mana clientei la care nu lucrez ramane asezata in lampa.

16. Mainile clientei raman in lampa pentru inca vreo 5 minute.

17. Fixez gelul, adica indepartez surplusul de gel cu Cleaner. (Dupa fixare suprafata unghiilor nu va mai fi lipicioasa.)

18. Cu o pila dreapta pilesc marginile unghiilor, le dau forma ceruta de clienta.

19. Pilesc putin suprafata unghiilor construite cu buffer, astfel denivelarile se observa mai usor. Cu o pila corectez aceste denivelari.

20. Pilesc gelul la marginile unghiilor sa nu existe denivelari nici la nivelul intalnirii gelului cu unghia naturala.

21. Deprafuiesc unghiile.

22. Aplic gel pentru luciu Ultra Finish Gel Dorothy Nails.

23. Clienta se spala pe maini.

24. Aplic ulei de cuticule cu vitamine.

Produsele le gasesti aici: magazin online cu produse profesionale pentru unghii false Dorothy Nails

Comments are closed.