Video si descriere – Stiletto Step by Step

Zilele trecute am gasit un film pe YouTube despre constructia unghiilor stiletto, eu doar adaug cateva comentarii.

1. Dupa pregatirea unghiilor naturale, se aplica primului strat de gel de constructie cu un gel transparent de densitate medie. Se tine in lampa circa 15 secunde sa se fixeze putin pe sablon si unghie. 15 secunde, in cazul unor geluri de calitate, chiar pot fi de ajuns. Se aranjeaza forma unghiilor construite cu ajutorul unui instrument, a unei pensete speciale pentru „curbarea” unghiilor. Curbarea cu penseta nu este obligatorie. Se continua uscarea unghiilor sub lampa pentru alte 3-4 minute.

2. Al doilea strat de gel este alcatuit dintr-un gel roz mai inchis, care are si el o densitate medie, gel de camuflaj, pentru prelungirea patului unghiei. Timpul de uscare este unul mai scurt, de regula 1 minut.

3. Urmeaza apoi french din doua culori metalice, stralucitoare. Timpul de uscare depinde de tipul gelului colorat folosit.

4. In final urmeaza un strat de gel transparent de o densitate ridicata pentru formarea curbei C si pentru capsarea unghiilor. Avand densitate ridicata, este timp suficient pentru a alcatui o curba C perfecta si de a finisa perfect unghiile. Se aseaza in lampa pentru alte 4 minute.

5. Se aranjeaza, se pileste unghia construita.

6. Unghia construita poate fi decorata cu vopsea pe baza de apa.

7. Se aplica gel pentru luciu.

Produse de inalta calitate pentru unghii false aici: magazin online cu produse marca Dorothy Nails .

Comments are closed.