Gel Clear (3 in 1) Dorothy Nails

Gel Clear 3 in 1 Dorothy Nails sau Gel 3 in 1 Dorothy Nails este un gel de constructie, ce poate fi folosit atat pentru extensii cu gel cat si pentru tehnica constructiei cu tipsuri. Este un gel de vascozitate medie, autonivelant; cum spune si numele, nu este obligatorie folosirea unui gel de baza. Nu se ingalbeneste. Se usuca in lampa UV de 36W in 2 minute.

Gel UV 3 in 1

Definitie 3 in 1: inseamna ca poate fi folosit ca gel de constructie si ca gel de luciu, la final, iar faptul ca are si proprietatile unui gel de baza, nu este obligatorie folosirea unui gel de baza, inainte de a-l aplica pe acesta. Aceasta nu inseamna ca se foloseste si se aplica ca un gel de baza, ci ca se poate sari peste pasul aplicarii unui gel de baza. Se aplica trei straturi de gel, dupa care se fixeaza gelul cu cleaner, se pileste, se aranjeaza unghiile si se aplica un strat uniform de gel, pentru luciu. Se intareste in lampa UV, dupa care se sterge surplusul de gel neuscat.

In ultima perioada, aproape toate gelurile de constructie de pe piata pot fi folosite fara utilizarea unui gel de baza. Gelurile 3 in 1 sunt perfecte in special atunci cand nu doriti sa investiti foarte multi bani in materiale. Doar cu acest tip de gel si cateva tipuri de oja puteti obtine o manichiura falsa draguta.

Exemplu de utilizare pentru unghii simple: dupa aplicarea primer-ului se aplica trei straturi de gel Clear 3 in 1, fiecare strat se usuca in lampa 2 minute. In final, inainte de a fixa gelul (stergere cu cleaner) se mai lasa toata mana in lampa pentru 5 minute, pentru  uscarea finala. Dupa aceasta se fixeaza gelul, se sterg unghiile cu cleaner si se pilesc unghiile, se da forma finala si, daca doriti, aplicati tot acest gel in strat uniform pentru luciu.

Gramaje disponibile: 15ml, 30ml, 50ml.

Pentru preturi vizitati webshopul Dorothy Nails.